Magnum Data & Nätverk

Skåne län

Information

450317-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Magnum Data & Nätverk. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Magnum Data & Nätverk är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Höör som är den kommunen som Magnum Data & Nätverk finns i.

Magnum Data & Nätverk har varit registrerat sedan 2007-03-08 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Magnum Data & Nätverk så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Magnum Data & Nätverk är och det finns flera verksamheter i Höör som också är .

Firmatecknare för Magnum Data & Nätverk är följande:

Vill ni komma i kontakt med Magnum Data & Nätverk så kan ni göra det på telefon genom 0413-22504 eller genom brev på följande adress:

Reparation, försäljning av dataprodukter, installation av nätverk, konsultverksamhet inom dataområdet såsom webdesign, programmering, layout inom web och tryck.

Det finns olika personer som har en koppling med Magnum Data & Nätverk och det är Luc, André Michel Roger som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,