Café Gamla Boo

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Höör och Café Gamla Boo är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Café Gamla Boo är ett av dem. Statusen för Café Gamla Boo är att Bolaget är aktivt.

Café Gamla Boo är ett Enskild firma och skapades 2010-04-01. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Höör där företaget finns i jobbar för att företag som Café Gamla Boo ska trivas.

Café Gamla Boo är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-12-06. I Höör så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Caféverksamhet med försäljning av bakade produkter, sylt och marmelader, bread and breakfest, butikshandel med lokal- producerade varor såsom stickade, virkade och sydda hemtextiler, kläder, snickeriarbeten samt konst och smycken och caféverksamhet

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Café Gamla Boo är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-12-06.

Idag är Café Gamla Boo och det finns flera företag som är det idag i Höör.

Vill man komma i kontakt med Café Gamla Boo så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-403053.

.

De som är på något sätt har med Café Gamla Boo är Servin, Frans Dave Arvid som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Café Gamla Boo har 460306-XXXX som sitt organisationsnummer.