Firma Basad Landmobil & Marin Kommunikation

Skåne län

Information

Firma Basad Landmobil & Marin Kommunikation hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Höör som är den kommunen där Firma Basad Landmobil & Marin Kommunikation finns. I Höör så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Firma Basad Landmobil & Marin Kommunikation tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Firma Basad Landmobil & Marin Kommunikation har haft sedan 1994-01-01. Firma Basad Landmobil & Marin Kommunikation har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Firma Basad Landmobil & Marin Kommunikation så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0413-25023.

Höör arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Firma Basad Landmobil & Marin Kommunikation har idag 480607-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Firma Basad Landmobil & Marin Kommunikation

försäljning, service och montering av biltelefoner och kommunikationsradioutrustning.

I Firma Basad Landmobil & Marin Kommunikation så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Stafström, Bertil Allan som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .