AJ's Bygg & Konsult i Höör

Skåne län

Information

480619-XXXX är organisationsnummer för företaget AJ's Bygg & Konsult i Höör. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som AJ's Bygg & Konsult i Höör är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Höör som är den kommunen som AJ's Bygg & Konsult i Höör finns i.

AJ's Bygg & Konsult i Höör har varit registrerat sedan 1999-08-25 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för AJ's Bygg & Konsult i Höör så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

AJ's Bygg & Konsult i Höör är och det finns flera bolag i Höör som också är .

Firmatecknare för AJ's Bygg & Konsult i Höör är följande:

Vill ni komma i kontakt med AJ's Bygg & Konsult i Höör så kan ni göra det på telefon genom 0413-24022 eller genom brev på följande adress:

Byggkonsult och byggverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med AJ's Bygg & Konsult i Höör och det är Aje, Stig Anders Ingemar som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,