Hörby Bad & Bubbel

Skåne län

Information

480724-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Hörby Bad & Bubbel. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hörby Bad & Bubbel är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Höör som är den kommunen som Hörby Bad & Bubbel finns i.

Hörby Bad & Bubbel har varit registrerat sedan 1998-12-18 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-03-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hörby Bad & Bubbel så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Hörby Bad & Bubbel är och det finns flera verksamheter i Höör som också är .

Firmatecknare för Hörby Bad & Bubbel är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hörby Bad & Bubbel så kan ni göra det på telefon genom 0415-51124 eller genom brev på följande adress:

Rörelsen skall bedriva tillverkning av bubbelbadkar och pooler samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hörby Bad & Bubbel och det är Persson, Lars Gösta Ronny som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,