JULARPS MARK O ANLÄGGNING

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Höör och JULARPS MARK O ANLÄGGNING är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och JULARPS MARK O ANLÄGGNING är ett av dem. Statusen för JULARPS MARK O ANLÄGGNING är att Bolaget är aktivt.

JULARPS MARK O ANLÄGGNING är ett Enskild firma och skapades 1990-10-19. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Höör där bolaget finns i jobbar för att bolag som JULARPS MARK O ANLÄGGNING ska trivas.

JULARPS MARK O ANLÄGGNING är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Höör så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Handel med och odling av blomsterplantor, trädgårdsanläggnings- samt byggnadsverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att JULARPS MARK O ANLÄGGNING är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är JULARPS MARK O ANLÄGGNING och det finns flera bolag som är det idag i Höör.

Vill man komma i kontakt med JULARPS MARK O ANLÄGGNING så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7727017.

.

De som är på något sätt har med JULARPS MARK O ANLÄGGNING är ROSANDER, PER OLOF INGVAR som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

JULARPS MARK O ANLÄGGNING har 500621-XXXX som sitt organisationsnummer.