Yngves Skogs- och Flistjänst

Skåne län

Information

510105-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Yngves Skogs- och Flistjänst. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Yngves Skogs- och Flistjänst är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Höör som är den kommunen som Yngves Skogs- och Flistjänst finns i.

Yngves Skogs- och Flistjänst har varit registrerat sedan 1995-05-04 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Yngves Skogs- och Flistjänst så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Yngves Skogs- och Flistjänst är och det finns flera verksamheter i Höör som också är .

Firmatecknare för Yngves Skogs- och Flistjänst är följande:

Vill ni komma i kontakt med Yngves Skogs- och Flistjänst så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Flisning med skogsmaskin.

Det finns olika personer som har en koppling med Yngves Skogs- och Flistjänst och det är Olandersson, John Yngve som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,