Höörs Hydraul & Entreprenadservice

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Höör och Höörs Hydraul & Entreprenadservice är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Höörs Hydraul & Entreprenadservice är ett av dem. Statusen för Höörs Hydraul & Entreprenadservice är att Bolaget är aktivt.

Höörs Hydraul & Entreprenadservice är ett Enskild firma och skapades 1998-03-24. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Höör där bolaget finns i jobbar för att bolag som Höörs Hydraul & Entreprenadservice ska trivas.

Höörs Hydraul & Entreprenadservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Höör så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Service på entreprenadmaskiner, tillverkning av diverse utrustning för dessa maskiner, dessutom tillverkning av hydraulslang, entreprenadmaskiner, jordbruksmaskiner och andra slutförbrukare som fasta hydraulanläggningar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Höörs Hydraul & Entreprenadservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Höörs Hydraul & Entreprenadservice och det finns flera bolag som är det idag i Höör.

Vill man komma i kontakt med Höörs Hydraul & Entreprenadservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6271610.

.

De som är på något sätt har med Höörs Hydraul & Entreprenadservice är Säfström, Bengt Helge som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Höörs Hydraul & Entreprenadservice har 510220-XXXX som sitt organisationsnummer.