Swemeq, filial till Medical Equipment ApS, Danmark

Skåne län

Information

I Höör finns det ett Filial som heter Swemeq, filial till Medical Equipment ApS, Danmark. Det finns flera verksamheter som liknar Swemeq, filial till Medical Equipment ApS, Danmark i Skåne län. Höör är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 2003-11-10 så har Swemeq, filial till Medical Equipment ApS, Danmark varit registrerat. Idag är Swemeq, filial till Medical Equipment ApS, Danmark och det finns fler verksamheter som är det i Höör.

Vill man komma i kontakt med Swemeq, filial till Medical Equipment ApS, Danmark så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Swemeq, filial till Medical Equipment ApS, Danmark så kan ni göra det på 0413-558555.

Filialen skall bedriva utveckling, produktion och försäljning av elektromedicinsk utrustning, tillbehör och reservdelar samt därtill närstående verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Nilsson, Lars Inge Jörgen som är född 1968 och har titeln Delgivningsbar person, Wiberg, Carl Bertil Magnus som är född 1961 och har titeln Revisor, Ahnell & Partner Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Uppgift om firmateckning saknas .

Swemeq, filial till Medical Equipment ApS, Danmark har 516403-4356 som sitt organisationsnummer.