Axelsson Musikpedagogik

Skåne län

Information

520313-XXXX är organisationsnummer för bolaget Axelsson Musikpedagogik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Axelsson Musikpedagogik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Höör som är den kommunen som Axelsson Musikpedagogik finns i.

Axelsson Musikpedagogik har varit registrerat sedan 2000-01-21 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-04-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Axelsson Musikpedagogik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-04-12.

Axelsson Musikpedagogik är och det finns flera bolag i Höör som också är .

Firmatecknare för Axelsson Musikpedagogik är följande:

Vill ni komma i kontakt med Axelsson Musikpedagogik så kan ni göra det på telefon genom 0413-553117 eller genom brev på följande adress:

Författar musikläromedel. Undervisning privat på instrument. Uppträder som artist.

Det finns olika personer som har en koppling med Axelsson Musikpedagogik och det är Axelsson, Lars Henrik som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,