InvestEra Eva Lindborg

Skåne län

Information

I Höör finns det ett Enskild firma som heter InvestEra Eva Lindborg. Det finns flera verksamheter som liknar InvestEra Eva Lindborg i Skåne län. Höör är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

InvestEra Eva Lindborg är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-06-06 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1992-08-14 så har InvestEra Eva Lindborg varit registrerat och sedan 2001-06-06 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är InvestEra Eva Lindborg och det finns fler verksamheter som är det i Höör.

Vill man komma i kontakt med InvestEra Eva Lindborg så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med InvestEra Eva Lindborg så kan ni göra det på 0413-22294.

Utbildning inom friskvårdsområdet. (målgrupp: företag, privata kunder och kommuner) Utbildningar i investeringar. Investering handel med mark, fastigheter, företag.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Lindborg, Eva Marie-Louise som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

InvestEra Eva Lindborg har 531222-XXXX som sitt organisationsnummer.