Arturian Trading

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Höör och Arturian Trading är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Arturian Trading är ett av dem. Statusen för Arturian Trading är att Bolaget är aktivt.

Arturian Trading är ett Enskild firma och skapades 2006-04-03. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Höör där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Arturian Trading ska trivas.

Arturian Trading är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-29. I Höör så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Tillverkning av och handel med konst och hantverksprodukter. Import och expost av konst och hantverksprodukter. Import och försäljning av cyklar och leksaker. KOnsultverksamhet inom Montessori pedagogiken.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Arturian Trading är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-01.

Idag är Arturian Trading och det finns flera verksamheter som är det idag i Höör.

Vill man komma i kontakt med Arturian Trading så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0451-62023.

.

De som är på något sätt har med Arturian Trading är Andersson, Bernadette Nirmaline som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Arturian Trading har 540210-XXXX som sitt organisationsnummer.