Höörs Leasing & Trading Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall idka handel med byggnadsmaterial samt uthyrning av byggnads- och transportmaskiner samt äga och uthyra fast egendom jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Höörs Leasing & Trading Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Höör så är Höörs Leasing & Trading Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Höör arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Höör och i Skåne län. Redan 1940-12-13 så skapades Höörs Leasing & Trading Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Höörs Leasing & Trading Aktiebolag har haft det sedan 1997-01-01.

Höörs Leasing & Trading Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556039-7738 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Höör.

Just nu är Höörs Leasing & Trading Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Höörs Leasing & Trading Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0413-20402 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Höörs Leasing & Trading Aktiebolag är Ericsson, Bruno Anders Bertil som är född 1955 och har titeln VD, Ericsson, Bruno Anders Bertil som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Ericsson, Agneta Britt-Marie som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Ericsson, Greger David som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Lars Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.