Aktiebolaget Billingska Bokhandeln

Skåne län

Information

Aktiebolaget Billingska Bokhandeln är ett av många verksamheter som finns i Höör. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Billingska Bokhandeln finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Aktiebolaget Billingska Bokhandeln är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Billingska Bokhandeln som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1960-11-08. Men sedan 1980-01-01 så har Aktiebolaget Billingska Bokhandeln varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Storg. 44, 243 30, Höör. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Billingska Bokhandeln så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0413-69066.

Höör arbetar för att verksamheter som Aktiebolaget Billingska Bokhandeln ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Billingska Bokhandeln. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall driva bok- och pappershandel samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget Billingska Bokhandeln är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Billingska Bokhandeln och det är följande personer, Norling, Magnus Anders som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Stråhle, Linda Maria som är född 1974 och har titeln Suppleant, Kronblad, Jens Åke Ragnar som är född 1954 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Aktiebolaget Billingska Bokhandeln är 556074-5324.