Höörs Byggnadsaktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Höörs Byggnadsaktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Höör här finns det många olika Aktiebolag. Höörs Byggnadsaktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Höör jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Höörs Byggnadsaktiebolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556094-0453.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0413-559850 alternativt besöka eller skicka post till Höörs Byggnadsaktiebolag på följande adress Pumpv. 2, 243 93, Höör.

Höörs Byggnadsaktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Höörs Byggnadsaktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Pehrson, Pehr-Ove Gustav som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , . , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall inom Höörs kommun förvärva, äga och förvalta fastigheter eller tomträtter och bygga bostäder, affärslägenheter och kollektiva anordningar, försälja småhus.