Behandlingshemmet i Korsaröd Aktiebolag

Skåne län

Information

I Höör finns det ett Aktiebolag som heter Behandlingshemmet i Korsaröd Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Behandlingshemmet i Korsaröd Aktiebolag i Skåne län. Höör är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1970-11-09 så har Behandlingshemmet i Korsaröd Aktiebolag varit registrerat. Idag är Behandlingshemmet i Korsaröd Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Höör.

Vill man komma i kontakt med Behandlingshemmet i Korsaröd Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Landsv., 240 40, Tjörnarp. Vi ni istället prata med Behandlingshemmet i Korsaröd Aktiebolag så kan ni göra det på 0451-62675.

Bolaget skall bedriva vård och behandling av ungdomar, konsultverksamhet inom vårdsektorn, äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Fredström, Per Gustaf Ingemar som är född 1966 och har titeln VD, Fredström, Per Gustaf Ingemar som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Milstam, Claes Göran som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Milstam Lie, Mona Mary Thérése som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Hollerup, Lars Håkan som är född 1958 och har titeln Revisor, Hollerup & Partners AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Behandlingshemmet i Korsaröd Aktiebolag har 556140-8518 som sitt organisationsnummer.