VAG - Vatten och Avloppsgruppen Aktiebolag

Skåne län

Information

VAG - Vatten och Avloppsgruppen Aktiebolag är en verksamhet som finns i Höör. I VAG - Vatten och Avloppsgruppen Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Malmgren, Bo Georg Henrik som är född 1947 och har titeln VD, Malmgren, Bo Georg Henrik som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmgren, Bengt Henning Bruno som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Malmgren, Eva Margareta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Malmgren, Ulla Kristina som är född 1954 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Inge Jörgen som är född 1968 och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med VAG - Vatten och Avloppsgruppen Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå VAG - Vatten och Avloppsgruppen Aktiebolag på telefon 0413-23839.

Bolaget skall bedriva schaktning-, grävnings- och andra markarbeten samt förvaltning av fastigheter och tomter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är VAG - Vatten och Avloppsgruppen Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

VAG - Vatten och Avloppsgruppen Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Höör arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

VAG - Vatten och Avloppsgruppen Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och VAG - Vatten och Avloppsgruppen Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1973-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för VAG - Vatten och Avloppsgruppen Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Malmgren, Bengt Henning Bruno -Malmgren, Bo Georg Henrik Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

VAG - Vatten och Avloppsgruppen Aktiebolag har 556172-1829 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.