Pugerup & Böketofta Jordbrukskompani Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva uppfödning och handel med slaktdjur, jordbruks- och skogsbruksrörelse, förvaltning av fast och lös egendom, handel med värdepapper samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Pugerup & Böketofta Jordbrukskompani Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Höör så är Pugerup & Böketofta Jordbrukskompani Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Höör arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Höör och i Skåne län. Redan 1973-10-18 så skapades Pugerup & Böketofta Jordbrukskompani Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Pugerup & Böketofta Jordbrukskompani Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Pugerup & Böketofta Jordbrukskompani Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1974-01-01

556184-3995 är organisationsnummret för bolaget som finns i Höör.

Just nu är Pugerup & Böketofta Jordbrukskompani Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Pugerup & Böketofta Jordbrukskompani Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0413-33411 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Pugerup & Böketofta Jordbrukskompani Aktiebolag är Bergengren, Karl George Anders som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergengren, Wilhelm Bertil Axel som är född 1962 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Petersson, Per-Arne Lennart som är född 1959 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .