Inpa Aktiebolag

Skåne län

Information

Inpa Aktiebolag är ett av många företag som finns i Höör. Det är nämligen den kommunen som Inpa Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Inpa Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Inpa Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1973-12-06. Men sedan 1974-01-01 så har Inpa Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Höjdroderg. 27, 212 39, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Inpa Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-6893030.

Höör arbetar för att företag som Inpa Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Inpa Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet, försäljning och konsulterande verksamhet inom byggnadsbranschen samt äga och förvalta fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Inpa Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Inpa Aktiebolag och det är följande personer, Tiljander, Paul Lennart Ingemar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Månsson, Per Martin Ingvar som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Tiljander, Paul Andreas Daniel som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Karl Erik Ingvar som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Inpa Aktiebolag är 556185-5726.