Malmgren Exploatering AB

Skåne län

Information

556188-7836 är organisationsnummer för bolaget Malmgren Exploatering AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Malmgren Exploatering AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Höör som är den kommunen som Malmgren Exploatering AB finns i.

Malmgren Exploatering AB har varit registrerat sedan 1974-12-23 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-12-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Malmgren Exploatering AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Malmgren Exploatering AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Höör som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Malmgren Exploatering AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Malmgren, Ulf Henrik

Vill ni komma i kontakt med Malmgren Exploatering AB så kan ni göra det på telefon genom 0413-23040 eller genom brev på följande adress:
Storg. 13, 243 30, Höör

Bolaget skall bedriva markexploatering, handel med fastigheter samt annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Malmgren Exploatering AB och det är Malmgren, Ulf Henrik som är född 1955 och har titeln VD, Malmgren, Ulf Henrik som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmgren, Helene Maria Elisabet som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmgren, Klas Magnus som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Matson, Bo Martin som är född 1952 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor