Agec Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva handel med lantbrukselektronik ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Agec Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Höör så är Agec Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Höör arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Höör och i Skåne län. Redan 1980-09-30 så skapades Agec Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Agec Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Agec Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556206-4609 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Höör.

Just nu är Agec Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Agec Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0413-21914 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Håkansson, Rolf Gösta Reinhold Firman tecknas två i förening av -Andersson, Erik Tommy -Chronberg, Carl Lennart Dag -Håkansson, Håkan Peter Jörgen -Håkansson, Paul Johan Reinhold -Larsson, Bertil Ingvar

Följande personer är på något sätt aktiva inom Agec Aktiebolag är Andersson, Erik Tommy som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Chronberg, Carl Lennart Dag som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Håkan Peter Jörgen som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Paul Johan Reinhold som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Rolf Gösta Reinhold som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Bertil Ingvar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamotKron, Lars-Erik som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisorsfirman Lars Kroon AB som är född och har titeln Revisor, .