Ellbe Motortjänst i Höör Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Höör och Ellbe Motortjänst i Höör Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Ellbe Motortjänst i Höör Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Ellbe Motortjänst i Höör Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Ellbe Motortjänst i Höör Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1981-03-03. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Höör där företaget finns i jobbar för att företag som Ellbe Motortjänst i Höör Aktiebolag ska trivas.

Ellbe Motortjänst i Höör Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Höör så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning och service av skogsbruksmaskiner, trädgårdsmaskiner och utombordsmotorer samt driva försäljning av tillbehör till dessa ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ellbe Motortjänst i Höör Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1981-01-01.

Idag är Ellbe Motortjänst i Höör Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Höör.

Vill man komma i kontakt med Ellbe Motortjänst i Höör Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0413-20620.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Ellbe Motortjänst i Höör Aktiebolag är Göransson, Lars-Ola Ingeman som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Göransson, Ellen Anita Rose-Marie som är född 1944 och har titeln Suppleant, Nilsson, Karl Erik Ingvar som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor, .

Ellbe Motortjänst i Höör Aktiebolag har 556208-9838 som sitt organisationsnummer.