Octopus Energi Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall utveckla, tillverka samt försälja produkter inom kyla, värme, styr- och reglerteknik ävensom därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Octopus Energi Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Höör så är Octopus Energi Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Höör arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Höör och i Skåne län. Redan 1981-12-02 så skapades Octopus Energi Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Octopus Energi Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Octopus Energi Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556213-5417 är organisationsnummret för företaget som finns i Höör.

Just nu är Octopus Energi Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Octopus Energi Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0413-510505 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Octopus Energi Aktiebolag är Kapoor Karlsson, Amrish Edward Kumar som är född 1976 och har titeln VD, Kapoor Karlsson, Amrish Edward Kumar som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordahl, Knut Andreas Joakim som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Weinitz, Jeanette Mariana som är född 1980 och har titeln Suppleant, Åberg, Cajsa Elin Boel som är född 1980 och har titeln Suppleant, Hahnsjö, Magnus Rolf som är född 1964 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .