H&L Munther i Höör AB

Skåne län

Information

H&L Munther i Höör AB är ett företag som finns i Höör. I H&L Munther i Höör AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Munther, Bengt Håkan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Munther, Lars-Eric som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Marcusson, Gunilla Margareta som är född 1956 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Jan Axel Peter som är född 1950 och har titeln Revisor, Ganestam, Ingvar Nils-Gustaf som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med H&L Munther i Höör AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå H&L Munther i Höör AB på telefon 0413-21620.

Bolaget skall bedriva handel med byggnadsmaterial .vensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är H&L Munther i Höör AB av bolagstypen Aktiebolag.

H&L Munther i Höör AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Höör arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

H&L Munther i Höör AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och H&L Munther i Höör AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1982-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för H&L Munther i Höör AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Munther, Bengt Håkan -Munther, Lars-Eric

H&L Munther i Höör AB har 556217-1586 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.