Boiertz Conditori i Höör Aktiebolag

Skåne län

Information

556218-5099 är organisationsnummer för verksamheten Boiertz Conditori i Höör Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Boiertz Conditori i Höör Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Höör som är den kommunen som Boiertz Conditori i Höör Aktiebolag finns i.

Boiertz Conditori i Höör Aktiebolag har varit registrerat sedan 1982-07-05 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Boiertz Conditori i Höör Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1982-01-01.

Boiertz Conditori i Höör Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Höör som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Boiertz Conditori i Höör Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Boiertz Conditori i Höör Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0413-20084 eller genom brev på följande adress:
Nya Torg 1, 243 30, Höör

Bolaget skall bedriva tillverkning av konditorivaror samt bedriva servering ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Boiertz Conditori i Höör Aktiebolag och det är Ragnarsson, Anders Michael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Ragnarsson, Ann-Charlotte som är född 1966 och har titeln Suppleant, Ström, Lars Mikael som är född 1946 och har titeln Revisor, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor