Cashman Bildelar Aktiebolag

Skåne län

Information

Cashman Bildelar Aktiebolag är ett bolag som finns i Höör. I Cashman Bildelar Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Ulf Lester som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Olivemark, Leif Krister som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Olivemark, Lillemor Kristina som är född 1951 och har titeln Suppleant, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Cashman Bildelar Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Cashman Bildelar Aktiebolag på telefon 0413-24077.

Bolaget skall bedriva handel med reservdelar och tillbehör till personbilar samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Cashman Bildelar Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Cashman Bildelar Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Höör arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Cashman Bildelar Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Cashman Bildelar Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Cashman Bildelar Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Cashman Bildelar Aktiebolag har 556226-0876 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.