Thörncrantz & Son AB

Skåne län

Information

Thörncrantz & Son AB är en verksamhet som finns i Höör. I Thörncrantz & Son AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Törnkrantz, Thomas som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Törnkrantz, Erik Daniel som är född 1979 och har titeln Suppleant, Andersson, Gert Eve Roland som är född 1955 och har titeln Revisor, Mouchard, Kerstin Anne-Marie som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Revisorsringen Eslöv Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Thörncrantz & Son AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Thörncrantz & Son AB på telefon 0413-558745.

Föremål för bolagets verksamhet är att driva försäljning av färg, rengöringsmedel, golv och vägg samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Thörncrantz & Son AB av bolagstypen Aktiebolag.

Thörncrantz & Son AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Höör arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Thörncrantz & Son AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Thörncrantz & Son AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1984-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Thörncrantz & Son AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Thörncrantz & Son AB har 556235-3952 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.