Blommeröd Arabstuteri AB

Skåne län

Information

556264-1448 är organisationsnummer för företaget Blommeröd Arabstuteri AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Blommeröd Arabstuteri AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Höör som är den kommunen som Blommeröd Arabstuteri AB finns i.

Blommeröd Arabstuteri AB har varit registrerat sedan 1985-09-04 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Blommeröd Arabstuteri AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Blommeröd Arabstuteri AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Höör som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Blommeröd Arabstuteri AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Blommeröd Arabstuteri AB så kan ni göra det på telefon genom 0413-25926 eller genom brev på följande adress:
Stanstorp, 243 91, Höör

Bolaget skall ha till föremål för sin verksamhet att bedriva stuterirörelse och fastighetsförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Blommeröd Arabstuteri AB och det är Sörensen, Vibeke Philipa som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Sörensen, Sven Philip som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Nihlén, Anders Jan-Hugo som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor,