Bäckavång Aktiebolag

Skåne län

Information

556265-3013 är organisationsnummer för företaget Bäckavång Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bäckavång Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Höör som är den kommunen som Bäckavång Aktiebolag finns i.

Bäckavång Aktiebolag har varit registrerat sedan 1985-10-31 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bäckavång Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Bäckavång Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Höör som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bäckavång Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Bäckavång Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-4224248 eller genom brev på följande adress:
Jularp 1774, 243 93, Höör

Bolaget skall bedriva hästuppfödning samt inköp och försäljning av häst- och fritidsartiklar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bäckavång Aktiebolag och det är Larsson, Claes Göran som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Karin Birgitta som är född 1958 och har titeln Suppleant, Andersson, Ulf Torben som är född 1956 och har titeln Revisor, Skånecronan Revision AB som är född och har titeln Revisor,