Tjörnarps Smide och Reparationsverkstad Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Tjörnarps Smide och Reparationsverkstad Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Höör här finns det många olika Aktiebolag. Tjörnarps Smide och Reparationsverkstad Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Höör jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Tjörnarps Smide och Reparationsverkstad Aktiebolag är momsregistrerat sedan1987-01-01 och har organisationsnummer 556291-8879.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0451-69011 alternativt besöka eller skicka post till Tjörnarps Smide och Reparationsverkstad Aktiebolag på följande adress Gunnarp 8, 240 40, Tjörnarp.

Tjörnarps Smide och Reparationsverkstad Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Tjörnarps Smide och Reparationsverkstad Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Ryné Persson, Karl Magnus som är född 1985 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad ävensom idka därmed förenlig verksamhet.