Stefan Malmborg Bygg AB

Skåne län

Information

Stefan Malmborg Bygg AB är ett bolag som finns i Höör. I Stefan Malmborg Bygg AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Malmborg, Bengt Stefan som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Åkerlund Malmborg, Marie Irene som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmborg, Ing-Britt Marianne som är född 1946 och har titeln Suppleant, Axelsson, Bo Thomas som är född 1961 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Stefan Malmborg Bygg AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Stefan Malmborg Bygg AB på telefon 0415-51163.

Bolaget skall bedriva byggverksamhet och fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Stefan Malmborg Bygg AB av bolagstypen Aktiebolag.

Stefan Malmborg Bygg AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Höör arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Stefan Malmborg Bygg AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Stefan Malmborg Bygg AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stefan Malmborg Bygg AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Stefan Malmborg Bygg AB har 556297-2777 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.