Hällbogruppen AB

Skåne län

Information

556312-9997 är organisationsnummer för bolaget Hällbogruppen AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hällbogruppen AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Höör som är den kommunen som Hällbogruppen AB finns i.

Hällbogruppen AB har varit registrerat sedan 1987-11-25 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-02-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hällbogruppen AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Hällbogruppen AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Höör som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hällbogruppen AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Persson, Karin Inger Mariann -Persson, Nils Åke

Vill ni komma i kontakt med Hällbogruppen AB så kan ni göra det på telefon genom 0413-27040 eller genom brev på följande adress:
G. Torg 3, 243 30, Höör

Bolaget skall bedriva sjukhemsrörelse och handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hällbogruppen AB och det är Persson, Nils Åke som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Karin Inger Mariann som är född 1966 och har titeln Suppleant, Andersson, Björn Thomas som är född 1965 och har titeln Revisor, B.A.Rev AB som är född och har titeln Revisor,