Tryck & Decor Reklam Aktiebolag i Höör

Skåne län

Information

Tryck & Decor Reklam Aktiebolag i Höör är ett av många företag som finns i Höör. Det är nämligen den kommunen som Tryck & Decor Reklam Aktiebolag i Höör finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Tryck & Decor Reklam Aktiebolag i Höör är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Tryck & Decor Reklam Aktiebolag i Höör som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1988-04-14. Men sedan 1988-01-01 så har Tryck & Decor Reklam Aktiebolag i Höör varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Tvärg. 1, 243 32, Höör. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tryck & Decor Reklam Aktiebolag i Höör så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0413-24055.

Höör arbetar för att företag som Tryck & Decor Reklam Aktiebolag i Höör ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Tryck & Decor Reklam Aktiebolag i Höör. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva tryckeriverksamhet och tidningsutgivning, tillverkning och handel med reklamprodukter, handel och förvaltning av fastigheter och värdepapper, import, export, handel och restaurering av motorfordon, husvagnar, motorcyklar samt därvid liknande kringutrustning, kuriosa samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Tryck & Decor Reklam Aktiebolag i Höör är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tryck & Decor Reklam Aktiebolag i Höör och det är följande personer, Christensson, Hans Åke Torbjörn som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Christensson, Carina Suzanne som är född 1964 och har titeln Suppleant, Andersson, Gert Eve Roland som är född 1955 och har titeln Revisor, Ottosson, Michael Peter som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Revisorsringen Eslöv Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Tryck & Decor Reklam Aktiebolag i Höör är 556322-9516.