ÖSTERSJÖ LAX Aktiebolag

Skåne län

Information

ÖSTERSJÖ LAX Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Höör som är den kommunen där ÖSTERSJÖ LAX Aktiebolag finns. I Höör så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. ÖSTERSJÖ LAX Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket ÖSTERSJÖ LAX Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. ÖSTERSJÖ LAX Aktiebolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till ÖSTERSJÖ LAX Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Portv. 1, 243 93, Höör men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0413-24645.

Höör arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är ÖSTERSJÖ LAX Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

ÖSTERSJÖ LAX Aktiebolag har idag 556329-2951 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Wihlborg, Lars Gustav -Wihlborg, Lars Johan är den som för stunden ansvarar för ÖSTERSJÖ LAX Aktiebolag

Bolaget skall bedriva fiskodling, beredning och försäljning av fiskprodukter och därmed förenlig verksamhet.

I ÖSTERSJÖ LAX Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wihlborg, Lars Gustav som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Wihlborg, Lars Johan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Wihlborg, Elsa Signhild Anita som är född 1945 och har titeln Suppleant, Löfström, Sven Eric Bo som är född 1949 och har titeln Revisor, .