Stenlycke Värdshus Aktiebolag

Skåne län

Information

Stenlycke Värdshus Aktiebolag är en verksamhet som finns i Höör. I Stenlycke Värdshus Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Levin, Boris Valdemar som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Levin, Lena Kristina som är född 1954 och har titeln Suppleant, Nilsson, Karl Erik Ingvar som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Stenlycke Värdshus Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Stenlycke Värdshus Aktiebolag på telefon 0413-33255.

Bolaget skall driva hotell- och restaurangverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Stenlycke Värdshus Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Stenlycke Värdshus Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Höör arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Stenlycke Värdshus Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Stenlycke Värdshus Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stenlycke Värdshus Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Stenlycke Värdshus Aktiebolag har 556339-1126 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.