Amrita Aktiebolag

Skåne län

Information

I Höör finns det ett Aktiebolag som heter Amrita Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Amrita Aktiebolag i Skåne län. Höör är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Amrita Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1988-11-02 så har Amrita Aktiebolag varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Amrita Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Höör.

Vill man komma i kontakt med Amrita Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Landsv. 64, 240 40, Tjörnarp. Vi ni istället prata med Amrita Aktiebolag så kan ni göra det på 0413-22964.

Bolaget skall genom internationellt kontaktnät och kuskapsbas bedriva forskning, utveckling, utbildning och behandling inom området hälsa. Med hälsa avses därmed inte frånvaro av sjukdomar, om att vara symptomfri, utan avser att ha en stark upplevelse av meningen i tillvaron och därmed av sitt eget och arbetets värde. Grundläggande skall vara helhetssynen på människan där miljön, konsten, livsföringen och psykiska andliga faktorer beaktas på ett primärt sätt.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Ejrup, Ingrid Anita som är född 1940 och har titeln VD, Ejrup, Ingrid Anita som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Knut Ingvar Magnus som är född 1964 och har titeln Suppleant, Petersson, Ingrid Marie som är född 1959 och har titeln Revisor, Pålsson, Agneta Elisabet som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, Cederblads Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen .

Amrita Aktiebolag har 556339-5200 som sitt organisationsnummer.