Larssons Ur Optik och Guld i Höör Aktiebolag

Skåne län

Information

I Höör finns det ett Aktiebolag som heter Larssons Ur Optik och Guld i Höör Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Larssons Ur Optik och Guld i Höör Aktiebolag i Skåne län. Höör är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Larssons Ur Optik och Guld i Höör Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1988-11-19 så har Larssons Ur Optik och Guld i Höör Aktiebolag varit registrerat och sedan 1989-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Larssons Ur Optik och Guld i Höör Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Höör.

Vill man komma i kontakt med Larssons Ur Optik och Guld i Höör Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Storg. 35 B, 243 30, Höör. Vi ni istället prata med Larssons Ur Optik och Guld i Höör Aktiebolag så kan ni göra det på 0413-20282.

Bolaget skall driva handel med och reparation av ur-, optik- och guldsmedsartiklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Larsson, Bo Göran som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Hans Tore som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Ingrid Maria som är född 1967 och har titeln Suppleant, Rosendahl, Maud Elisabeth som är född 1954 och har titeln Suppleant, Albertsen, Nils Vilhelm som är född 1955 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Larsson, Bo Göran -Larsson, Hans Tore .

Larssons Ur Optik och Guld i Höör Aktiebolag har 556342-3846 som sitt organisationsnummer.