Höörs Glasmästeri Jan Jönsson Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Höör och Höörs Glasmästeri Jan Jönsson Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Höörs Glasmästeri Jan Jönsson Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Höörs Glasmästeri Jan Jönsson Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Höörs Glasmästeri Jan Jönsson Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-12-01. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Höör där företaget finns i jobbar för att företag som Höörs Glasmästeri Jan Jönsson Aktiebolag ska trivas.

Höörs Glasmästeri Jan Jönsson Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Höör så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva glasmästerirörelse och handel med tillhörande artiklar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Höörs Glasmästeri Jan Jönsson Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Höörs Glasmästeri Jan Jönsson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Höör.

Vill man komma i kontakt med Höörs Glasmästeri Jan Jönsson Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0413-23120.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Höörs Glasmästeri Jan Jönsson Aktiebolag är Jönsson, Jan-Erik som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Siv Ann Lis som är född 1949 och har titeln Suppleant, Nilsson, Nils Lennart som är född 1940 och har titeln Revisor, Lennart Nilsson, Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Höörs Glasmästeri Jan Jönsson Aktiebolag har 556342-4653 som sitt organisationsnummer.