BioScript Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva vetenskaplig konsultverksamhet jämte författande, översättning och granskning av populärvetenskapliga verk inom det biologiska området samt värdepappersförvaltning och därmed förenlig verksamhet samt jordbruksrörelse.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för BioScript Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Höör så är BioScript Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Höör arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Höör och i Skåne län. Redan 1989-01-24 så skapades BioScript Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel BioScript Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

BioScript Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556347-6299 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Höör.

Just nu är BioScript Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med BioScript Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0174-24143 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom BioScript Aktiebolag är Fagerström, Torbjörn Karsten B som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergendal, Eva Marianne Stigsdotter som är född 1944 och har titeln Suppleant, Mouchard, Kerstin Anne-Marie som är född 1952 och har titeln Revisor, Larsson, Ann-Helen Carina som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .