Anders C Markentreprenad AB

Skåne län

Information

556355-4509 är organisationsnummer för företaget Anders C Markentreprenad AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Anders C Markentreprenad AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Höör som är den kommunen som Anders C Markentreprenad AB finns i.

Anders C Markentreprenad AB har varit registrerat sedan 1989-04-17 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Anders C Markentreprenad AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Anders C Markentreprenad AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Höör som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Anders C Markentreprenad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Anders C Markentreprenad AB så kan ni göra det på telefon genom 0413-21476 eller genom brev på följande adress:
Slångränd 5, 243 32, Höör

Bolaget skall bedriva konsultation och byggledning inom bygg och anläggningsbranschen samt anläggningsentreprenad och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Anders C Markentreprenad AB och det är Karlsson, Bo Anders Ingemar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Ingrid Gunilla Margareta som är född 1952 och har titeln Suppleant, Tranebacke, Nils Bertil Lennart som är född 1967 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor,