Björk, Kent El Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Höör och Björk, Kent El Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Björk, Kent El Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Björk, Kent El Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Björk, Kent El Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-06-16. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Höör där bolaget finns i jobbar för att bolag som Björk, Kent El Aktiebolag ska trivas.

Björk, Kent El Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Höör så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall innefatta installation och försäljning inom elbranschen samt därmed förenlig verksamhet. Jordbruksverksamhet med försäljning av jordbruksprodukter, uthyrning av jordbruksmaskiner samt därmed förenlig verksamhet. Bedriva handel med och förvaltning av värdepapper - fastighetsförvaltning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Björk, Kent El Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Björk, Kent El Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Höör.

Vill man komma i kontakt med Björk, Kent El Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0413-21573.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Björk, Kent El Aktiebolag är Björk, Kent Bertil Ivan som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Marie-Louise Viviann som är född 1950 och har titeln Suppleant, Walther, Kennet som är född 1952 och har titeln Revisor, .

Björk, Kent El Aktiebolag har 556362-6737 som sitt organisationsnummer.