Uno Leeks Byggnadsaktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Höör och Uno Leeks Byggnadsaktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Uno Leeks Byggnadsaktiebolag är ett av dem. Statusen för Uno Leeks Byggnadsaktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Uno Leeks Byggnadsaktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-08-21. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Höör där bolaget finns i jobbar för att bolag som Uno Leeks Byggnadsaktiebolag ska trivas.

Uno Leeks Byggnadsaktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Höör så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva nybyggnation och reparation av fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Uno Leeks Byggnadsaktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Uno Leeks Byggnadsaktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Höör.

Vill man komma i kontakt med Uno Leeks Byggnadsaktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0413-34176.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Leek, Karl Tommy -Leek, Karl Uno Lennart -Leek, Sonja Margit Elvy.

De som är på något sätt har med Uno Leeks Byggnadsaktiebolag är Leek, Karl Tommy som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Leek, Sonja Margit Elvy som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Leek, Karl Uno Lennart som är född 1932 och har titeln Suppleant, Sandström, Bengt Arvid som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor, .

Uno Leeks Byggnadsaktiebolag har 556367-7458 som sitt organisationsnummer.