Brodyrteam i Tjörnarp Aktiebolag

Skåne län

Information

Brodyrteam i Tjörnarp Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Höör som är den kommunen där Brodyrteam i Tjörnarp Aktiebolag finns. I Höör så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Brodyrteam i Tjörnarp Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Brodyrteam i Tjörnarp Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Brodyrteam i Tjörnarp Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Brodyrteam i Tjörnarp Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Landsv. 66, 240 40, Tjörnarp men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0451-62850.

Höör arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Brodyrteam i Tjörnarp Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Brodyrteam i Tjörnarp Aktiebolag har idag 556374-1692 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Brodyrteam i Tjörnarp Aktiebolag

Bolaget skall bedriva import, tillverkning och försäljning av textilier samt därmed förenlig verksamhet.

I Brodyrteam i Tjörnarp Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svensson, Kjell Arne som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Kittivathana som är född 1957 och har titeln Suppleant, Nilsson, Karl Erik Ingvar som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor, .