JP Hagmans Svets och Bygg Aktiebolag

Skåne län

Information

JP Hagmans Svets och Bygg Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Höör som är den kommunen där JP Hagmans Svets och Bygg Aktiebolag finns. I Höör så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. JP Hagmans Svets och Bygg Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket JP Hagmans Svets och Bygg Aktiebolag har haft sedan 1997-01-01. JP Hagmans Svets och Bygg Aktiebolag har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till JP Hagmans Svets och Bygg Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Norrevärnsg. 18, 243 32, Höör men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0413-540418.

Höör arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är JP Hagmans Svets och Bygg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

JP Hagmans Svets och Bygg Aktiebolag har idag 556390-6857 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för JP Hagmans Svets och Bygg Aktiebolag

Bolaget skall bedriva bygg- och entreprenadverksamhet, svets- och reparationsarbeten samt att äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

I JP Hagmans Svets och Bygg Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hagman, Hans Patrik som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagman, Lars Jerry som är född 1967 och har titeln Suppleant, Svensson, Henry Oskar Stefan som är född 1967 och har titeln Revisor, Öhrström, Lennart John Anders som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .