John-Bertil Fisk Aktiebolag

Skåne län

Information

556397-2206 är organisationsnummer för verksamheten John-Bertil Fisk Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som John-Bertil Fisk Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Höör som är den kommunen som John-Bertil Fisk Aktiebolag finns i.

John-Bertil Fisk Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-06-13 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för John-Bertil Fisk Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

John-Bertil Fisk Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Höör som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för John-Bertil Fisk Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med John-Bertil Fisk Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0413-25645 eller genom brev på följande adress:
Bosjökloster, 243 95, Höör

Bolaget skall bedriva fiskeri, handel med livsmedel, äga och förvalta fastigheter samt även bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med John-Bertil Fisk Aktiebolag och det är Björk, Håkan Kjell Erik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Brorsson, Nils Hans Bertil som är född 1940 och har titeln Suppleant, Larsson, Lars-Erik som är född 1961 och har titeln Revisor, LEL Revision AB som är född och har titeln Revisor,