Leif-Åke Magnusson Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva skogsavverkning, virkesmätning, traktorgrävning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Leif-Åke Magnusson Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Höör så är Leif-Åke Magnusson Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Höör arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Höör och i Skåne län. Redan 1990-12-14 så skapades Leif-Åke Magnusson Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Leif-Åke Magnusson Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Leif-Åke Magnusson Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556410-9840 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Höör.

Just nu är Leif-Åke Magnusson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Leif-Åke Magnusson Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0413-550032 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Leif-Åke Magnusson Aktiebolag är Magnusson, Leif Åke som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Kristine Ingegerd som är född 1945 och har titeln Suppleant, Nilsson, Karl Erik Ingvar som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor, .