Kvesarum Textil & Reklam Aktiebolag

Skåne län

Information

Kvesarum Textil & Reklam Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Höör som är den kommunen där Kvesarum Textil & Reklam Aktiebolag finns. I Höör så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kvesarum Textil & Reklam Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Kvesarum Textil & Reklam Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Kvesarum Textil & Reklam Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Kvesarum Textil & Reklam Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Violg. 13, 243 32, Höör men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0413-20984.

Höör arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Kvesarum Textil & Reklam Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Kvesarum Textil & Reklam Aktiebolag har idag 556417-3135 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Kvesarum Textil & Reklam Aktiebolag

Bolaget skall bedriva inköp och försäljning av kläder och presentartiklar ävensom därmed förenlig verksamhet.

I Kvesarum Textil & Reklam Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindgren, Tord Erik som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Barbro Anne-Christine som är född 1953 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Bertil som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .