Björkvik-Ringsjöhemmet Aktiebolag

Skåne län

Information

556435-1889 är organisationsnummer för bolaget Björkvik-Ringsjöhemmet Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Björkvik-Ringsjöhemmet Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Höör som är den kommunen som Björkvik-Ringsjöhemmet Aktiebolag finns i.

Björkvik-Ringsjöhemmet Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-10-21 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Björkvik-Ringsjöhemmet Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Björkvik-Ringsjöhemmet Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Höör som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Björkvik-Ringsjöhemmet Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Björkvik-Ringsjöhemmet Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0413-25120 eller genom brev på följande adress:
Nybyv. 36, 243 93, Höör

Bolaget skall bedriva vårdhem ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Björkvik-Ringsjöhemmet Aktiebolag och det är Östlund, Karin Ulrika som är född 1968 och har titeln VD, Östlund, Karin Ulrika som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Asplund, Sven-Göran Nils Arne som är född 1971 och har titeln Suppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Kullberg, Rolf Nicklas som är född 1970 och har titeln Huvudansvarigrevisor,