Älvdala i Rolsberga Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Älvdala i Rolsberga Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Höör här finns det många olika Aktiebolag. Älvdala i Rolsberga Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Höör jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Älvdala i Rolsberga Aktiebolag är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556438-2785.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0413-31326 alternativt besöka eller skicka post till Älvdala i Rolsberga Aktiebolag på följande adress Rolsberga Valskvarn 406, 241 94, Eslöv.

Älvdala i Rolsberga Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Älvdala i Rolsberga Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Karlsson, Ann-Christine Helene som är född 1965 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning av varor och tjänster, import och exportverksamhet, agenturverksamhet, främst inom entreprenad-, anläggnings-, verkstads- och transport branscherna. Bolaget skal äga och förvalta fastigheter och värdepapper och handla med egna och närstående företags värdepapper, vidare skall bolaget äga och förvalta hel- och delägda dotterbolag i producerande-, säljande och agenturverksamheter, och konsultverksamhet i ovanstående verksamheter, samt ävensom idka därmed förenlig verksamhet.