Warmes Ridsport Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Warmes Ridsport Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Höör här finns det många olika Aktiebolag. Warmes Ridsport Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Höör jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Warmes Ridsport Aktiebolag är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556439-0002.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0413-26102 alternativt besöka eller skicka post till Warmes Ridsport Aktiebolag på följande adress Ö. Nyrup 203, 243 91, Höör.

Warmes Ridsport Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Warmes Ridsport Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Erlandsson, Bo Ingemar som är född 1957 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva butiksförsäljning av ridsportsartiklar, dels bedriva utbildning inom ridsporten, dels bedriva uthyrning av utrymme för hästar, dels bedriva handel med hästar samt därmed förenlig verksamhet.